Koprska vrata - morje udobja

Stanovanjsko - poslovni kompleks Koprska vrata je moderno načrtovan kompleks, zgrajen v letu 2013 in se nahaja le nekaj sto metrov od centra mesta Koper. Kompleks obsega 164 stanovanj ter cca 2.000 m2 poslovnih prostorov (do 29 enot) , v kletnih etažah se nahajajo parkirna mesta in shrambe stanovanj.

Kompleks je zasnovan za tiste, ki so radi blizu vse potrebne infrastrukture ter blizu mestnega vrveža, in si hkrati želijo svežega morskega zraka. Stanovanja so primerna za vse, ki si tu želijo ustvariti dom, hkrati pa tudi za tiste, ki bi radi imeli počitniško stanovanje v bližini morja.

Koprska vrata odlikuje:

•    odlična lokacija,
•    moderna zasnova ter gradnja,
•    stanovanja z velikimi terasami in čudovitimi pogledi (v 6. nadstropju),
•    odlična prometna infrastruktura,
•    bližina šol, vrtcev, trgovin, bank, zdravstvenih ustanov, itd.,
•    bližina mestnega jedra (5 minut peš) ter avtocestnega priključka (800 metrov).

 

Nepremičnina je v lasti DUTB. Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba RE/MAX (01 420 59 14 ali 080 73 15, info@koprskavrata.eu).

 

SPLOŠNI PODATKI

  • Lokacija: Ferrarska ulica 16, Koper
  • Energetski razred: B1 16 kWh/m2a
  • Leto izgradnje: 2013

 

STANOVANJA IN DODATNA PARKIRNA MESTA

2. decembra smo pričeli s prodajo preostalih neprodanih stanovanj in dodatnih parkirnih mest. Nakup stanovanj in dodatnih parkirnih mest trenutno poteka izključno z zbiranjem zavezujočih ponudb. Več informacij glede rokov, pogojev in navodil nakupa na http://www.koprskavrata.eu/Kako_kupiti_stanovanja/.

Trenutno je na voljo le še 1 stanovanje (vzorčno stanovanje in prodajna pisarna bosta naprodaj v zaključku prodaje) in 1 dodatno parkirno mesto.

Proste enote in izklicne cene so razvidne na http://www.koprskavrata.eu/Stanovanja_Koprska_vrata/ in http://www.koprskavrata.eu/parkirna-mesta/.

 

POSLOVNI PROSTORI

20. januarja smo pričeli z zbiranjem zavezujočih ponudb za določene poslovne prostore (15 enot). Nakup poslovnih prostorov v postopku zbiranja zavezujočih ponudb (združene enote) po posameznih enotah trenutno ni mogoč. Prostori, ki niso vključeni v postopek zbiranja zavezujočih ponudb, se še vedno prodajajo na način zbiranja nezavezujočih ponudb.

Več informacij glede cen, rokov, pogojev in navodil nakupa na http://www.koprskavrata.eu/Koprska_vrata_poslovniprostori/,  http://www.koprskavrata.eu/Kako_kupiti_poslovni_prostori/ in ttp://www.koprskavrata.eu/Prodajna_dokumentacija-poslovni_prostori/.

 

Ogledi so mogoči po predhodnem naročilu. Za voden ogled nas kontaktirajte preko telefonske številke 080 73 15, preko elektronske pošte info@koprskavrata.eu.

Nepremičnina je v lasti DUTB. Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba RE/MAX (01 420 59 14 ali 080 73 15, info@koprskavrata.eu).

 

O STANOVANJIH

O POSLOVNIH PROSTORIH

TEHNIČNI OPIS